Bevrijdingsfestival Zoetermeer 2014

In Zoetermeer vond dit jaar de vijftiende editie van het bevrijdingsfestival plaats. Van 13:00 tot 17:00 uur waren er op De Markt in Zoetermeer diverse activiteiten te doen. Er stonden diverse stands van goede doelen, circus Never Mind was aanwezig en er was een honden parcours. Voor de kinderen was er ook het NK knikkeren.

Er waren ’s avonds optredens van bekende Volendamse zangers zoals de 3JS en Nick & Simon. In het voorprogramma stonden de band HeavyLight en zangeres Jacky. Tijdens de podium wissels trad onder andere de band Plussupportact op die ook in de theater voorstelling ‘alles komt goed’ van Najib Amhali staan. Het publiek werd verrast toen Najib Amhali zelf ook even het podium op kwam om twee nummers te zingen voor het publiek in Zoetermeer. Ook rapper Huizbaaz trad kort op. De feestelijke avond werd om 23:55 uur afgesloten met vuurwerk.

Dag programma

Avond programma