Partners

Wolters producties is een jonge onderneming die zich flexibel inzet bij plaatselijke evenementen en nieuwsgebeurtenissen d.m.v. foto- en/of video-opnames. Wij zijn o.a. werkzaam voor TR Media (Haaglanden Voetbal), Regio15, Spa-Media en Focus op Zoetermeer.

Focus op Zoetermeer

Vanaf Maart 2019 zijn wij in samenwerking met Redline Fotografie en Spa-Media begonnen met het maken van talkhows.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe spraakmakende gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer.

Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en evenementen in Zoetermeer.

112-nieuws

Foto- en videobeelden van 112 gerelateerde nieuwsgebeurtenissen leveren wij aan nieuwssites zoals Spa-Media en Regio15. Mochten regionale en/of landelijke media interesse hebben in ons beeldmateriaal, dan worden deze via nieuwssite Regio15 doorverkocht.

TR Media

TR Media produceert voetbalprogramma’s, die te zien zijn via Regio TV/Infothuis in de regio Haaglanden en op de website van Haaglanden Voetbal. Wolters Producties faciliteert cameramensen om diverse (studio)uitzendingen en nieuwsgebeurtenissen op te nemen en te bewerken.