Partners

Wolters producties is een jonge onderneming die zich flexibel inzet bij plaatselijke evenementen en nieuwsgebeurtenissen d.m.v. foto- en/of video-opnames. Wij zijn o.a. werkzaam voor TR Media (Haaglanden Voetbal), Regio15, 112Haaglanden en Zoetermeer Actief.

Zoetermeer Actief

Per 24 april 2015 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Zoetermeer Actief. Onder de naam Zoetermeer Actief TV brengen wij het lokale nieuws uit Zoetermeer in beeld. Zoetermeer actief is een site die alle informatie bij elkaar brengt. Zij gaan niet alleen actief achter het laatste nieuws aan, maar houden u ook op de hoogte van de evenementen, sportuitslagen en overige wetenswaardigheden binnen Zoetermeer.

112-nieuws

Foto- en videobeelden van 112 gerelateerde nieuwsgebeurtenissen leveren wij aan nieuwssites zoals 112Haaglanden en Regio15. Mochten regionale en/of landelijke media interesse hebben is ons beeldmateriaal, dan worden deze via nieuwssite Regio15 doorverkocht.

TR Media

TR Media produceert voetbalprogramma’s, die te zien zijn via Regio TV/Infothuis in de regio Haaglanden en op de website van Haaglanden Voetbal. Wolters Producties faciliteert cameramensen om diverse (studio)uitzendingen en nieuwsgebeurtenissen op te nemen en te bewerken.