Sweet Beats Festival in Zoetermeer

Het terrein naast het Silverdome in Zoetermeer was op zaterdag 20 juni omgetoverd tot een heus festivalterrein voor de eerste editie van SweetBeats! Op dit grootste 16+ event van Zuid-Holland stonden de dikste dj’s van Nederland achter de DJ Booth, om vanaf 13:00 tot 0:00 heel Zoetermeer te vullen met de lekkerste muziek, van moombahton tot knallende house. En dat allemaal met een drankje in de hand.

Op de line-up van de eerste editie stonden grote namen: Artistic Raw, Childsplay, Ibranovski, Badd Dimes & Naffz. Niet alleen de top van Nederland zal komen draaien, want SweetBeats geeft ook lokale Zoetermeers DJ’s de kans. Zo komen onder anderen: Mamo, Nick Vall, Silvio Luz, Rowin Bocxe, Rio Valente, Seran, Julien Romeo & MC Chaos optreden. één ding is zeker, Zoetermeer heeft zijn eigen 16+ festival weer terug!