Battle of the Bands Zoetermeer 2015

Tijdens de finale van Battle of the Bands Zoetermeer op zaterdag 19 september gingen zeven jongerenbands strijden voor de titel beste jongerenband van Zoetermeer. Haydon, Wooden Cards, Caspios, The Kings, Under the Palmtree, Big Jam en The Richies hebben met hun optredens tijdens de voorronde een plek weten te bemachtigen voor de finale.

Het programma startte om 19:30 uur op het Stadhuisplein met Sevenation als voorprogramma en om 20:30 uur barsten de strijd echt los. De jury, bestaande uit Maurice Ligthart, Dré Geerdinck en Vincent Zaalberg, had met de voorronde al een lastige beslissing om de beste zeven bands te bepalen. De presentatie werd net als vorig jaar weer verzorgd door Seran van Wijk.

Haydon was dit jaar de winnaar gevolgd door Under the Palmtree op de tweede plek.